Smøla Naturopplevelser Alula

Alula

Vårt fotoskjul, Alula er verdens beste havørnskjul! Det er senket ned i bakken, så du er på høyde med fuglene på utsiden. Vi bruker enveisglass i skjulet for å unngå å forstyrre fuglene, du vil se fuglene utenfor som i en kino, mens fuglene kun ser et speil når de ser inn i vinduene. Det er vinduer i to retninger slik at man kan fotografere uansett værforholdene. Skjulet har svært høy komfort med elektrisitet installert, varme i gulvet, ventilasjon, toalett, gode stoler og spesiallaget stativ med ferdig monterte stativhoder. Du behøver derfor ikke ta med eget stativ. Alt er klart for å sette seg godt til rette og oppleve ørn på nært hold.  

FraNOK 1'880
Bestill nå!
Smøla Naturopplevelser Fotosafari Havørn

Fotosafari Havørn

Besøk oss å oppleve verdens tetteste havørnbestand. Det er to toppsesonger for å fotografere havørna på sjøen: hekkesesongen fra april til august, i denne perioden tar vi deg med ut morgen og kveld for at du skal få best mulig fotolys. Vi besøker en rekke havørnterritorier der vi kaster ut fisk for å få ørna helt inn på båtripa. Den andre sesongen er vinterstid fra november til mars. Denne perioden har helt andre kvaliteter enn hekkesesongen. På kalde og klare vinterdager er lyset spektakulært med lav sol og mykt lys, særlig vakkert er det når lilla og rosa pastellfarger maler himmelen når morgen går over til dag og når dagen blir til kveld. Du kan også oppleve tunge snøbyger som kommer inn fra storhavet, der lyset bryter gjennom mellom bygene og skaper et fantastisk vinterlys! Vinteren er også ei god tid for overvintrende sjøfugl som alkefugler, ærfugl, sjøorre, havelle og skarver. Denne turen er vår mest populære og booking i god tid anbefales. Turen anbefales kombinert med et besøk i et av våre fotoskjul.

Smøla Naturopplevelser Full pakke sommer inkl mat

Full pakke sommer inkl mat

Full pakke inkluderer: overnatting Frokost, selvsmurt lunsjpakke og middag på kvelden 2 økter på sjøen  

Smøla Naturopplevelser Full pakke vinter inkl mat

Full pakke vinter inkl mat

Full pakke inkluderer: overnatting frokost, selvsmurt lunsj, middag på kvelden 1 dag i fotoskjul eller 2 økter på sjøen Vennligst opplys om du ønsker fotoskjul eller to økter på sjøen ved bestilling!  

FraNOK 3'240
Bestill nå!